Rökavvänjning


När du har bestämt dig för att du vill sluta röka eller dra ner på sockerintaget, så är hypnoterapin en fantastisk hjälp och ett bra stöd. Under djupavslappning/hypnos får du ta emot suggestioner – positiva tankar och känslor omkring att vara rökfri eller fri från sötsug. Suggestionerna hjälper dig att stå emot begäret och fokusera på annat istället. Statistik visar på att 70-90% av alla som tar hjälp av hypnos slutar att röka.
Utöver att bli fri från ditt begär så upplever många även andra positiva förändringar, de känner sig lugnare, starkare och att de får mer energi.
Flera storrökare – som egentligen inte har trott riktigt på att de skulle klara det – har blivit mycket förvånade och tacksamma över resultatet.

Pris: 1000 kr + 495 kr för inspelningar med suggestioner – Rökfri med hypnos

Vi träffas vi ett tillfälle där vi jobbar med olika frågor kring rökningen/sötsuget och ett par kompletterande övningar för att underlätta rök/socker stoppet och hantera begäret . Du lyssnar på hypnosinspelningarna hemma och vi bokar ett uppföljande samtal på telefon.
Känner du att du fixar det på egen hand kan du välja rökavvänjning eller fri från sötsug enbart via programmet online, där du kan lyssna på hypnossessionerna obegränsat antal gånger.
(Se länkknapp ovan!)

Klientberättelser

Hej, vill bara säga tack för hjälpen!
I september är det 2år sedan jag gick till dig för att få hypnos för att sluta röka. Kan bara säga att jag rökte i drygt 10 år i ett svep och sista perioden jag rökte, kunde det vara upp till 2pkt om dagen. Efter första besöket har jag inte rört en enda cigg inte heller tagit något med nikotin i, plåster, tabletter eller sånt. Visst var de första dagarna jobbiga men efter ca 2veckor så tänkte jag inte ens på cigaretter. Saken är den att jag inte alls har haft problem när jag har varit i närheten av folk som röker tvärtom jag tycker det luktar jättegott men skulle aldrig få för mig att stoppa en cigg i munnen igen, jag tycker inte ens om att ta i dom. När folk säger till mig ”Har du” slutat så berättar jag hur, då blir alla intresserade. Det var till och med en som skrattade och sa att jag blivit så blåst på de ynka 1000kr som det kostade, gissa vad jag har sparat in pengar sen jag slutade, jag räknar på ca 1400 i månaden. Mitt svar i de lägena är att för min del kvittar det om jag blivit blåst eller ej för resultatet blev att jag slutade rakt av och UTAN en massa nikotin produkter, då blev det tyst…
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hejsan!
Tänkte bara uppdatera dej lite så här nästan en månad efter första besöket! Jag har fortfarande inte rökt! Inte sugen, känner lite saknad men det är ju efter de där hålla handen..:)
Har även klarat av en helg med party både fredag och lördag! Sen har det varit en hel veckas festivalande, där om något är det ju konstant rökning!
Men inte för denna! Har knappt ens tänkt på cigg, inget sug alls! Total glömt bort det! Känns kanon detta!
Alla mina kamrater är i chock tillstånd över att jag fixat detta! Har berättat om hypnosen så det kan mycket väl ramla in en del nya till dej!
Nu har jag en hård helg till framför mej med ytterligare en utomhus festival! Men det ska gå det oxå!
Fast nu får jag ta tag i det där godissuget istället…
Tänkte det kunde vara roligt för dej att höra om framgången! Tackar så länge för din hjälp! Ses nog igen!
Kram Camilla
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hej Marianne!
I morgon fredag är det 1 år sedan jag var hos dig på min 1:a djuphypnos för att kunna sluta röka. I morgon är det 365 dagar sedan jag rökte min sista cigg. TACK <3
Kram Charlotte Emanuelsson
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tack för ditt fina jobb med mitt rökslut.
Jag blev inte helt och hållet fri från begär, men du gav mig vapnet att ”kunna själv”.
Du visade mig att min egen enkla meditation kunde hjälpa mig till andra dimensioner. Där kan jag styra mig själv och mina beroende
Tusen tack Marianne.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .