MediYoga & Meditation

MediYoga – Medicinsk och terapeutisk yoga

För dig som vill ha ett verktyg för självläkning på alla nivåer och som vill leva balanserat och medvetet.
Yoga är ett av jordens äldsta system för hälsa, balans och medvetenhet. I Yogan ser man hela människan, med sin fysiska kropp, men också som en multidimensionell energivarelse, där de problem, sjukdomar och krämpor vi får genom livet i grunden handlar om stopp och blockeringar i underliggande energiflöden.

Ordet yoga kan man lite enkelt översätta med : Medvetenhet via fullständig balans mellan kropp, sinne och själ. När vi regelbundet utövar yoga och meditation och utför åtgärder och justeringar på den energimässiga grundnivån minskar och /eller försvinner de symtom som vi upplevde som sjukdom eller besvär.
Kurserna är för dig som vill ha ett verktyg för självläkning på alla nivåer och som vill leva balanserat och medvetet.
Håll utkik efter kommande klasser om du är intresserad! 


För dig som enbart vill lära dig att meditera finns kursen ”Må bra med meditation” bland mina onlineprodukter.


Här berättar några deltagare om MediYoga

Jag har gått på MediYoga för binjurar och hormonbalans under en termin, och märkte redan efter några gånger en enorm skillnad i mitt välbefinnande. Jag sover mycket bättre, har mycket mindre problem med ångest, stress och depression, och har fått en påtagligt lägre vilopuls. Yoga är definitivt något jag aldrig kommer att sluta med!
…………………………………..
Vill bara berätta att den andningsövning som du lärde mig den enda gång jag kunde gå på yoga, hjälper mig vid migrän och när jag ibland får lite ångest.
Tack!
……………………………….
Utan MediYogan och din hjälp hade jag inte stått upp idag. Det ger mig så mycket.
……………………………….
Yogan är som en medicin för både knopp och själ!!
När jag började med mediyogan så var jag mitt uppe i en väldigt stressad period i mitt liv, Marianne hjälpte mig att finna ro i min kropp och återställa balansen i min själ, allt detta utan medicin samt bara med hennes ljuva stämma och tekniker genom andning för att fånga mitt fokus!!
Kommer aldrig sluta utöva yogan då det gör att jag mår så bra idag!!
Ett härligt sätt att få tillbaka lugnet i livet!! Ett måste att testas  
……………………………….
Det spelar ingen roll hur dagen har varit, när jag lämnar yogan mår jag alltid bra.
Jag kan varmt rekommendera Marianne.
……………………………….
Har gått hos Marianne på yoga nu sedan hösten 2017. Ser fram emot detta var vecka. En skön stund när man får fokusera på sig själv, mycket fokus på andning i övningarna och det är skönt. Många går omkring och andas helt fel pga av stress.
Marianne har en skön, lugn röst att lyssna på när hon leder gruppen genom passet. Vissa övningar är svårare än andra men man jobbar alltid efter sin egen förmåga utan krav på prestation, detta är väldigt skönt för då kan alla vara med oavsett ålder och krämpor. Man kan också vara med på passen och sitta på stol om man har svårt att sitta på golvet.
Rekommenderar varmt alla som kan och vill prova denna form av yoga.

YOGA ÄR ATT SKAPA EN KÄRLEKSRELATION TILL SIG SJÄLV, ATT LÄRA KÄNNA SIG SJÄLV PÅ DJUPET!