Onlineprodukter


Peaceful Mind – Online

För dig som vill arbeta på egen hand hemifrån eller som ett komplement till Terapi/Coaching/Yogaklasser. På sidan Peaceful Mind – Online kan du köpa olika kurser och inspelningar med suggestioner för att komma tillrätta med ovanor och för din utveckling och välmående.

I suggestionsterapin arbetar man med att byta ut negativa tankar eller föreställningar mot positiva. Under hypnos/djupavslappning får man ta emot förslag på nya tankar, nytt beteende eller förändrade attityder till ett problem eller en ovana. Naturligtvis accepteras inga budskap som strider mot de egna personliga övertygelserna.
Suggestionsterapin hjälper till att ta fram optimism och självförtroende för att komma tillrätta med en ovana. Men för att det ska fungera krävs motivation och självdisciplin. Det är en metod som endast är symtomlindrande och som inte löser upp djupare liggande orsaker. Suggestions terapi används tex. vid rökavvänjning, för att bli fri från sötsug, viktkontroll etc.

Just nu kan du hitta produkterna

  • Rökfri med hypnos – Vill du hitta en lättare väg att sluta röka än via viljestyrka och hårt arbete? Då har du hittat rätt…. Programmet ger dig nya insikter och stöd via suggestionsterapi till att bryta ditt beroende en gång för alla!
  • Fri från sötsug/Viktkontroll – Sötsug eller begär/beroende av socker kan vara jobbigt att stå emot när man vill kontrollera sin vikt, men med hjälp av suggestioner, under djup avslappning, reduceras sötsuget eller försvinner helt och påverkar din hälsa positivt. Även ett bra program när du vill gå ner i vikt.
  • Lär dig meditera – En kurs som ger dig grunden till att börja meditera och verktygen du behöver för att fortsätta med meditation.