Samtal/Livscoaching

”Du känner dig ofta trött, inte för att du har gjort för mycket utan för att du gjort för lite av det som tänder en eld inom dig. Det som får din själ att sjunga”

Samtal

När du går i terapi hos mig ingår alltid samtal för att binda ihop och skapa en förståelse för det som kommer upp under hypnos/andnings sessionen. Men du kan även boka en tid för enbart samtal om du känner behov av att bara prata eller ”bolla” dina tankar eller problem med någon som lyssnar uppmärksamt och som kan hjälpa dig förstå och att se saker utifrån ett nytt perspektiv.

Livscoaching

Coaching kan användas inom alla områden i livet, såsom relationer, hälsa, fritid, karriär, personlig utveckling, ekonomi, omgivning etc. Coaching handlar om att stärka oss att leva utifrån våra värderingar i livet. Du kanske har en relation som du vill må bättre i, din hälsa kanske kan bli bättre, du vill ha en mer tillfredställande fritid, byta arbete. Kanske du vill bygga upp din självkänsla, finna din inre potential och hitta meningen med ditt liv?

I coaching utgår man ifrån att alla svaren finns inom oss, var och en. Expertkunskapen om vad som fungerar finns i varje enskild människa, men vi kanske inte alltid är medvetna om den. Coachingens intention är att inspirera oss att hitta vår egen föreställning och förståelse av verkligheten och livet, samt att ta itu med våra utmaningar och ambitioner. Med hjälp av coaching blir tankarna klarare och fokuserade. Man lägger fokus på lösningar och möjligheter och vet att det vi fokuserar på växer. Man coachar aldrig bort något utan man coachar mot något nytt.
Är det dags att byta perspektiv och fokus och skapa något nytt i ditt liv?

Bor du långt ifrån Helsingborg så arbetar jag med samtal via skype, messenger eller liknande.