startar i vecka 8, 023 – Välkommen med din anmälan

Ny Yogaklass – start vecka 16 2024
Onsdagar 17.30 – 18.45

Är du nyfiken på vad MediYoga kan ge och om det passar dig så är du välkommen att prova-på vid ett tillfälle för 195 kr. Hör av dig till mig så ser vi när det finns plats för dig! KONTAKT

De olika passen

I mina Yogaklasser arbetar jag med olika pass. Jag blandar grund och fortsättningspass med pass för rygg, immunförsvar, hormonbalans etc.
De olika programmen ur Mediyogan ger dig de basverktyg du behöver för att skapa en djupgående och varaktig balans i ditt energisystem. Passen består av djupandning, meditation och fysiska övningar som stretchar och slappnar av stora djupt liggande muskelgrupper. Via medveten andning, medvetna rörelser och meditation påverkas hormonflöden och tankekedjor och skapar ett lugn i kroppen. Mentala och emotionella mönster och präglingar som kanske ända sedan tidig barndom bidragit till att återkommande skapa stress och låsningar i våra liv kan påverkas via Mediyogan. Symtom och obalanser i kroppen minskar eller försvinner helt med tiden när stressen reduceras.

En MediYogaklass inleds med en kroppsscanning och en andningsmeditation liggande och sedan tonar vi in i passet genom att sjunga ett mantra. Därefter utförs en sekvens förutbestämda positioner, så kallade kriyas, bestående av lugna eller snabba, repetitiva rörelser. Rörelserna kombineras med en andningsteknik och ett mantra som, enligt yogan, förstärker dess effekter. Klassen avslutas sedan med avslappning och meditation och till sist tonar vi ut ur passet.

Nya grupper startar efterhand, så kika in på min hemsida igen om det inte passar dig just nu eller anmäl ditt intresse så hör jag av mig vid kursstart! Du kan också prenumerera på mitt nyhetsbrev där du får information om bl.a. yogan.

Funderar du över om yoga funkar för dig? Då är du välkommen att PROVA PÅ MediYoga i pågående klasser. Hör av dig så ser vi om det finns plats!

För dig som inte vill gå i en grupp

För dig som, av någon anledning, inte vill gå i en grupp går det bra att boka en eller flera enskilda sessioner. Jag har enskilda (eller tillsammans med en vän) kurser med olika inriktning t.ex. Binjurar och hormoner, Migrän och Spänningshuvudvärk eller inriktning på meditation och Mindfulness. I de enskilda klasserna bestämmer du själv vilken typ av pass du vill träna eller så börjar vi med ett samtal omkring dina problem/obalanser och anpassar din träning efter det.

Att tänka på när du tränar MediYoga
  • MediYoga är en kraftfull yogaform som påverkar kropp, sinne och själ, vi börjar alltid mjukt och försiktigt!
  • Andningstekniker kan ta tid att lära sig. Ha tålamod och ta ett steg i taget.
  • Låt dig inte skrämmas av mantran och sång. Du kan bara sitta med och lyssna till en början eller ljuda mantrat tyst för dig själv om du inte känner dig bekväm att delta.
  • Jämför dig INTE med de andra i gruppen. Vi är alla olika och har olika erfarenhet av kropps – och andningsövningar.

ANVÄND GÄRNA DITT FRISKVÅRDSBIDRAG!

Begränsat antal deltagare max 8 i varje grupp.
I mån av plats går det bra att ta igen missad tid i en annan öppen grupp.

Yogamattor, kuddar och filtar finns i lokalen, men det går bra att ta med eget.