Healing

Släpp allt och låt universum ge dig det som är bäst för dig just nu”

Jag har utbildat mig i flera olika metoder av energi healing men arbetar idag enbart med reconnective healing. Vissa människor kommer enbart för att få några healingsessioner medan andra vill kombinera det med annat healingarbete såsom hypnosterapi.

Reconnective healing

Reconnective healing är en process som upprättar förbindelsen mellan oss och universum och därmed låter healing komma till stånd. Det är en ny, starkare frekvens av healing som startats av dr Eric Pearl som framgångsrikt drev en kiropraktorpraktik när han 1993 började få tillgång till denna nya form av energifrekvens. Hans patienter rapporterade att de kunde känna hans händer innan han rörde vid dem. Patienterna började uppnå healing på olika plan: fysiskt, emotionellt, mentalt, och andligt.

Reconnective healing är stressreducerande, ger en djup avslappning och startar kroppens självläkande egenskaper.
Det är individuellt hur mycket du känner och upplever under en session. Du behöver inte uppleva något speciellt, utan behöver bara ha ett öppet sinne för möjligheten att healing fungerar. För en del är healingen en stilla stund med djup vila och avslappning, för andra kan den vara lite mer omvälvande. Dessa ofta påtagliga och förnimbara energier sätts igång redan i början av behandlingen, och de fortsätter att arbeta med dig även långt efter det att din behandling är avslutad.
Rekommendationen är att gå 3 gånger.

Kostnad: 700 kr för 45 min behandling. Boka 3 sessioner och få 150 kr i rabatt. 

”Om du har tur kommer healingen i precis den form du förväntat dig. Om du har riktig tur kommer den i en form som du inte ens kunnat drömma om – en form som Universum tänkt ut speciellt för dig”  
Eric Pearl