Söker du förändring på något sätt i ditt liv? Vad bra, då har du kommit rätt!

Att göra en förändring kan vara svårt oavsett hur liten eller stor förändringen är. Även om intentionen är god så har vi många försvar och motstånd som tar över och för oss tillbaka in i de gamla hjulspåren igen. Visst kan vi alla känna igen oss i det! 
Men nyckeln till framgång på alla områden är att bli medveten om roten till problemet - varför jag mår dåligt, inte kommer vidare, sviker mig själv gång på gång eller upprepar ett mönster som jag inte trivs med - och sedan arbeta vidare utifrån det, lösa upp gamla mönster och utveckla ett nytt förhållningssätt, ett nytt, starkt, friskt och sant jag. Det är det jag brinner för, att hjälpa och stötta dig i din förändring. Metoderna jag använder är Hynosterapi, Coaching, Samtal, Medicinsk och terapeutisk yoga och meditation.

INFORMATION
Jag följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och arbetar som vanligt med både enskilda klienter och Yogaklasser (små grupper). Jag vill dock att du avbokar din tid snarast om du känner  förkylningssymtom. Avbokningsregeln på 24 timmar gäller inte  just nu, utan det går bra att avboka även senare om du känner symtom.  Samma sak gäller för mig, jag hör av mig och avbokar vår tid om jag känner symtom. I övrigt gäller handtvätt när vi kommer utifrån och att vi undviker att ta i hand.
Välkommen att höra av dig för bokning eller anmälan till yogaklass!

Symtom   Orsak   Läkning


Symtomen
 på att inte vara i balans kan vara många; olika stressymtom, fobier, rädslor, aggressivitet, negativa tankemönster, utmattning, depression, fysiska problem med mera.

Orsakerna är ofta omedvetna. Vi kör gamla program och föreställningar som vi blivit "matade" med under uppväxten och som fortfarande styr oss från en undermedveten nivå.
Läkningen sker när vi släpper det dagsmedvetna och istället vänder fokus inåt - i det hypnotiska eller meditativa tillståndet - och med hjälp och stöd av en erfaren terapeut/coach/lärare kan bearbeta, släppa taget om det som håller oss kvar och utveckla ett nytt jag.

Hur jag arbetar
I mitt arbete med människor använder jag flera olika verktyg. Grunden ligger alltid i ett samtal och efter det arbetar vi vidare med det som passar dig bäst

Hypnos är ett djupt avlappnat tillstånd där man vänder fokus och koncentrationen inåt. Under hypnosen får man en djup kontakt med sitt inre och med kroppens självläkande förmåga.

Coaching kan användas inom alla områden i livet, såsom relationer, hälsa, fritid, karriär, personlig utveckling, ekonomi, omgivning etc. Coaching handlar om att stärka oss.....

MediYoga är en form av medicinsk yoga och är utvecklad för att vara terapeutisk. Den stimulerar kroppens egen självläkande förmåga. Fokus ligger på andning, närvaro och meditation.

Under en eller flera tidigare-liv regressioner kan man bli medveten om och följa ett speciellt mönster som har följt med från tidigare existenser och som nu hindrar, blockerar eller påverkar livet och måendet på ett negativt sätt......

En begränsad andning leder till inre stress, spänningar, psykiska och fysiska problem. I andningsterapi öppnar vi upp och förstärker kontakten med kropp, känslor och behov igen.

Att få en healingbehandling kan vara djupt avslappnande och stressreducerande, vilket aktiverar kroppens egna självläkande egenskaper.

Suggestionsterapi

I suggestionsterapin arbetar man med att byta ut negativa tankar eller föreställningar mot positiva sådana.

Under hypnos/djupavslappning får man ta emot förslag på nya tankar, nytt beteende eller förändrade attityder till ett problem eller en ovana.

Suggestionsterapi används vid rökavvänjning, sötsug, viktkontroll, examensnerver m.m. och som ett komplement till annan terapi.

ENDAST INSPELADE SESSIONER ONLINE! Se nedan...