Kurser i Mediyoga

MediYoga är en medicinsk och terapeutisk yogaform. Vid utvecklingen av MediYogan har man utgått från kundaliniyogan och från hundratals vetenskapliga studier. MediYogan är stressreducerande och används idag både förebyggande och vid rehabilitering av  t.ex. utbrändhet, astma, ryggproblem, hjärt-kärl problem, högt blodtryck, sömnstörningar, ätstörningar, migrän, parkinson m.fl. Utövande av yoga ger tydliga mätbara effekter på hälsan och välmåendet. Forskningen visar tydligt att MediYoga fungerar.

I vecka 46 startar en  5-veckors kurs på  onsdagar 18.017.30 - 18.45  16 nov - 15 dec
Välkommen att höra av dig om du vill vara med!
Yoga vårterminen 2022; 
Kursstart meddelas i slutet av 2021!

Vill du prova-på Mediyoga för att se om det passar dig, så har du möjlighet att göra det vid ett tillfälle (i mån av plats) för 180 kr. Kontakta mig!
MEDIYOGA I GRUPP ELLER ENSKILT
GRUPP 
 - I de öppna klasserna i Ramlösa arbetar vi med många olika pass såsom Bas och Fortsättningspass, Balans- Hormon och Chakra pass.
 - Om ni är en grupp, t.ex. på en arbetsplats så kommer jag gärna och håller kurser där. Kontakta mig så sätter vi ihop ett program som passar er!

ENSKILT
 -
För dig som av någon anledning inte vill eller kan gå i en grupp håller jag även enskilda sessioner. Är ni två som vill träna yoga tillsammans så går det också bra och då får ni 25 %rabatt.

MEDIYOGA Program

Mediyoga Bas
Är lite lättare och mjukare program som passar dig som är nybörjare eller för dig som vill fortsätta på basnivå. Programmen ger dig de basverktyg du behöver för att skapa en djupgående och varaktig balans i ditt energisystem samt ett kraftfullt ryggprogram.

Mediyoga Fortsättning
Lite mer utmanande övningar, med fokus på våra nedre chakra.
Utifrån ett yogiskt perspektiv har det mesta som vi upplever jobbigt, smärtsamt, otryggt och fel i våra liv sin grund i obalanser i våra tre nedersta chakra (energicentra), vilket i sin tur påverkar hjärtat. Fortsättningsserien är ett mycket användbart och kraftfullt verktyg för dessa obalanser.

MediYoga  för Binjurar och hormonbalans
Passen för Binjurar och hormoner är enkla och lite kortare än övriga pass.
I binjurarna produceras våra stresshormoner och de är nyckeln till att minska stress och återhämta sig i pressade perioder eller situationer. Binjurarna spelar också en stor roll i hela hormonbalansen, är binjurarna stressade blir det obalans i hela körtelsystemet.
Passen för Binjurar och hormonbalans passar både för dig som är nybörjare och för dig som har tränat tidigare.

MediYoga vid Migrän och spänningshuvudvärk
Huvudvärk är ett växande problem i Sverige och ökar hela tiden. Idag beräknas ca 1,6 miljoner människor lida av svår huvudvärk. Höga krav och stress är de främsta orsakerna. Yoga reducerar stress och frigör spänningar från kroppen och blir därigenom basen för att bekämpa huvudvärken. Dessutom kan yogan stärka ditt nervsystem och öka utsöndringen från körtlar genom att balansera dessa system, som är viktiga komponenter i både uppkomst och lindring av huvudvärk.


Viktprogram - Den Yogiska vägen

I det här programmet arbetar vi utifrån förändringens fyra olika nycklar; Kropp, Känsla, Tanke och Handling. Vi tränar Mediyoga och avslappning, samtalar och arbetar med olika övningar för framgång. Du kommer att få hjälp med att....

Här kan du läsa mer om Mediyoga......
PRISLISTA

ENSKILD YOGATERAPI - För dig som - med hjälp av yoga - enskilt vill fördjupa dig i, förstå, arbeta på att lösa upp grundorsaker och blockeringar i ditt energisystem och vårda din fysiska och själsliga hälsa.
I ett första terapeutiskt samtal kartlägger vi obalanser och orsaker i ditt energisystem som påverkar din hälsa och ditt välbefinnande. Utifrån detta får du med dig råd, personligt träningsupplägg utifrån nuets behov och förutsättningar, personligt stöd och coachande/terapeutiska samtal.
Nybesök 90 - 120 min - 1200 kr - Rabatt 200 Kr om du går i mina Yoga klasser!
Återbesök ca 60 min - 850 kr
Använd ditt friskvårdsbidrag hos mig. Många av behandlingarna är godkända av skatteverket. Hör med din arbestgivare!