Viktkontroll och sötsug

Har du sötsug eller ett ätbeteende som du vill förändra är suggestionsterapi en bra hjälp för att komma tillrätta med det.
När det gäller övervikt är suggestionsterapi också ett bra stöd  i förändringsprocessen, men det behövs även någon form av kost omställning och att man ser över sin livsstil.

Suggestionsterapi:

Jag rekommenderar minst 2 sessioner.


Viktprogram


KLIENTBERÄTTELSER:
SJÄLVKÄNSLA & VIKTKONTROLL
Måste bara berätta att jag mår så otroligt bra just nu. Att du har kunnat hjälpa mig så mycket, så snabbt är helt fantastiskt. Jag har dessutom gått ner 2,5 kilo och det helt utan problem. Jag vill äta nyttigt och må bra. Det är inte ett dugg svårt. Jag är helt förbluffad över hur smidigt allt går. Tack snälla du för allt du har gjort för mig.
MVH Anna
............................................................................................................
STRESS & VIKTKONTROLL
Skriver till dig för att berätta hur mycket bättre jag mår nu. Behandlingen hos dig har verkligen gett resultat. Min svidande ”klump” i mellangärdet ger sig inte ofta till känna. Någon enstaka gång men inte alls som tidigare. Jag har gått på viktväktarna i 2 mån och lyckats gå ner 8,5 kg. Det är inte tungt eller jobbigt utan går lättare än jag hade förväntat mig. Jag är övertygad om att det beror på att jag varit hos dig innan jag började.
Jag vill tacka dig så mycket för hjälpen och skulle det någon gång behövas igen så skulle jag inte tveka en sekund att beställa tid hos dig.
Mvh Lotta
............................................................................................................

Low Carb näringspulver:
Jag säljer Glucoboss som är, ett på marknaden ganska nytt näringspulver för viktkontroll. Glucoboss innehåller glucomannan som är dokumenterat och EU-godkänt för viktreduktion. Glucoboss stabiliserar blodsockret och insulinproduktionen, ökar fettförbränningen och stabiliserar blodtrycket.
Läs mer här....

Jag säljer enbart för avhämtning i Ramlösa och minst 10 burkar/beställning.
Vid köp av 10 st får du 2 burkar gratis - värde 796 kr